دسته‌بندی نشده

تفاوت میکرونیدلینگ و لیزر در از بین بردن جای جوش

وجود جوش در صورت و بدن یک مشکل همگانی است که بیشتر اوقات در سنین جوانی و نوجوانی افراد به وجود می‌آید. ولی به طور کلی این مشکل محدوده سنی خاصی ندارد و ممکن است در هر سن و سالی به وجود بیاید. اکثر اوقات تغییرات هورمونی در سنین نوجوانی باعث به وجود آمدن جوش می‌شود. ممکن است گاهی نشانه بیماری خاص در بدن افراد نیز باشد. به همین دلیل توجه به جوش و محل آن در وضعیت جسمی فرد اهمیت دارد.

به همین دلیل در ادامه این مقاله روش‌های میکرونیدلینگ و لیزر را برای از بین بردن جای جوش معرفی و بررسی می‌کنیم‌ که برای رفع جای جوش با میکرونیدلینگ یا لیزر بهتر است. اما ابتدا بهتر است با انواع جای جوش روی پوست صورت آشنا شده، تا بتوانید بهترین روش را انتخاب کنید.

انواع جای جوش روی پوست

آشنایی با انواع جای جوش روی پوست

اسکار‌ها یا اثرات باقیمانده ناشی از جای جوش به چند دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  • اسکار‌های آتروفیک یا جای جوش فرو رفته معمولاً بافت پوست دچار تحلیل می‌شود.
  • اسکارهای هایپرتروفیک یا جای جوش برآمده که پوست افزایش می‌یابد.
  • جای جوش قندیلی یا آیس پک
  • جای جوش واگنی یا مربعی
  • جای جوش چرخشی یا گرد
  • جای جوش‌های کلوئیدی یا زخم‌های گوشتی

پس از بین رفتن این جوش‌ها، در محل جوشی که خوب شده لکه‌های تیره باقی می‌ماند. این لکه‌ها در افرادی که دچار آکنه هستند شایع است و ممکن است دارای رنگ‌های مختلفی نسبت به رنگ پوست شما باشند. پس از شناخت انواع جای جوش، برای رفع جای جوش با میکرونیدلینگ یا لیزر می توان تصمیم گرفت.

نتایج قبل و بعد از رفع جای جوش صورت با میکرونیدلینگ

کاربرد میکرونیدلینگ برای از بین بردن جای جوش

میکرونیدلینگ دارای سوزن های ‌ریزی برای ایجاد سوراخ و زخم در سطح پوست است که معمولاً با فشار ملایم یا پالس به صورت حفره‌هایی در آن ایجاد می‌کند. سوراخ‌ها با ایجاد زخم به کلاژن‌های پوست سیگنالی ارسال می‌کنند تا شروع به بهبودی آن‌ها کند. به همین دلیل در پوست میزان تولید کلاژن را افزایش می‌دهد و به بهبود گردش خون در سلول‌های پوستی کمک می‌کند.

استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ برای مناطق بزرگ‌تر پوست مثل صورت بهتر است و همچنین قیمت مقرون به صرفه و ارزانی دارد و به راحتی می‌توان آن را با روش‌های زیبایی دیگر ترکیب کرد. ایجاد حفره در سطح پوست، باعث از بین رفتن جای آکنه و جوش می‌شود و همچنین در کیفیت بافت پوست تأثیر فراوانی دارد.

بیشتر بخوانید: میکرونیدلینگ چیست ؟ کاربرد های آن در جوانسازی

ار بین بردن جای جوش صورت با دستگاه لیزر

کاربرد لیزر در جوانسازی و از بین بردن جای جوش

لیزر به عنوان روش غیر جراحی تهاجمی برای جوان سازی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. پرتو‌های نوری لیزر کیوسوئیچ فقط یک منطقه خاص پوست را درمان می‌کند و در صورت استفاده صحیح می‌تواند برای انواع پوست‌ها درمان مناسبی باشد. استفاده از  نور برای لیزر‌ها این امکان را به دستگاه‌ها می‌دهد تا فقط روی هدف خاصی تمرکز کنند و نتایج چشمگیری در بهبود پوست ایجاد کنند.

از دستگاه لیزر کیوسوئیچ برای درمان انواع مشکلات پوست مثل چین و چروک‌های عمیق، از بین بردن جای جوش و اسکار، از بین بردن لکه‌های رنگی موجود در بافت پوست می‌توان استفاده کرد. البته استفاده از این لیزر برای پوست‌های تیره‌تر ممکن است عوارضی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: لیزر کیوسوئیچ چیست ؟ کاربرد و مزایا

تفاوت میکرونیدلینگ با لیزر

تفاوت میکرونیدلینگ با لیزر

معمولاً روش میکرونیدلینگ غیر تهاجمی است و به لایه های‌ عمیق تر نفوذ می‌کند و می‌تواند تا لایه دوم پوست برود و روند کلاژن‌سازی و بازسازی بافت‌های پوست را به طور طبیعی بهبود بخشد. پس از آن جریان خون در زیر پوست افزایش یافته و لکه‌ها به مرور زمان از بین خواهد رفت. اما روش لیزر تهاجمی است و برای رفع مشکلات سطحی پوست کاربرد دارد.

در فصل‌های گرم سال نمی‌توان از لیزر برای درمان لکه‌های پوست استفاده کرد چرا که اشعه‌های آفتاب می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری به پوست وارد کند اما میکرونیدلینگ در تمام فصول سال قابلیت انجام دارد. چرا که به لایه‌های سطحی پوست آسیبی نمی‌زنند و برای رفع لکه‌های انواع رنگ‌های پوست کاربرد دارد.

دوره نقاهت لیزر به خاطر آسیب زیاد پوست و التهاب و قرمزی آن ممکن است زیاد طول بکشد. اما در استفاده از میکرونیدلینگ قرمزی پوست بسیار خفیف است و این عارضه علی رغم نفوذ زیاد در قسمت‌های عمقی پوست، پس از گذشت چند ساعت به طور کامل از بین خواهد رفت.

تفاوت دستگاه لیزر با دستگاه میکرونیدلینگ

تفاوت دستگاه لیزر و دستگاه میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ با استفاده از سوزن‌های موجود در قسمت درمارولر، تا عمق معینی از پوست نفوذ می‌کنندو حفره‌هایی در سطح پوست ایجاد می‌کند. این سوزن‌ها علاوه بر تحریک کلاژن‌های موجود در سطح زیر پوست، مواد مغذی برای پوست را به روزنه‌های آن تزریق می‌کنند و معمولاً در لایه اپیدرم پوست هیچ زخمی ایجاد نمی‌کنند.

دستگاه انجام لیزر با استفاده از انرژی نوری، پرتو‌های نور را در نقطه خاصی از پوست ارسال می‌کنند و با ایجاد گرما در لایه زیرین پوست کلاژن هارا تحریک به بازسازی و ترمیم پوست می‌کنند. همچنین دستگاه‌های مختلفی برای انجام لیزر وجود دارد که هر کدام ممکن است تأثیرات درمانی متفاوتی بر جوان سازی پوست داشته باشند.

میکرونیدلینگ بهتر است یا لیزر؟

در این قسمت برای اینکه بدانیم رفع جای جوش با میکرونیدلینگ یا لیزر بهتراست ، باید جزییات این دو روش را بررسی کنیم. معمولاً استفاده از میکرونیدلینگ نمی‌تواند با تأثیرات سفت‌کننده بافت پوست توسط لیزر رقابت کند. ولی نتایج استفاده از میکرونیدلینگ به سرعت مشاهده می‌شود و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه‌تر است.

به طور کلی اگر می‌خواهید پوست و کلاژن‌های موجود آن را تقویت کنید، میکرونیدلینگ‌ یک روش سریع و آسان برای انجام آن است. این روش به دلیل بهبودی سریع و عوارض جانبی کمتر و همچنین روش پیشگیرانه برای مشکلات پوستی، بهتر است.

معمولاً برای مشکلات خاص در نقاط خاص پوست بهتر است از لیزر درمانی استفاده کنید. استفاده از لیزر برای درمان مشکلات پوست نتایج سریع‌تر و طولانی‌تری از میکرونیدلینگ در پوست به وجود می‌آورد. ممکن است عوارض استفاده از لیزر نسبت به میکرونیدلینگ بیشتر باشد. بهتر است از پزشک متخصص در این زمینه کمک بگیرید. به طور کلی اگر مایل به انتخاب یکی از این دو روش هستید، روش میکرونیدلینگ مزایای بیشتری دارد.

سخن آخر

یکی از اصلی‌ترین مشکلات افراد در سنین جوانی و نوجوانی وجود جای جوش و مشکلات پوستی در قسمت‌های مختلف بدن از پوست صورت است. روش‌های مختلفی برای درمان این مشکلات ممکن است کاربرد داشته باشد. از جمله روش رفع جای جوش با میکرونیدلینگ یا لیزر که در این مقاله به طور کامل آن‌ها را بررسی کردیم.

استفاده از هر کدام از این روش‌ها دارای مزایا و معایب خاصی است و کاربرد‌های خاص خود را دارد. شما می‌توانید با استفاده از اطلاعات این مقاله، جزئیات مربوط به هر کدام از این روش‌ها را مطالعه کنید و سپس روش مناسب‌تر را بر اساس ویژگی‌های بدنی خودتان انتخاب کنید.

منبع: healthline

فروشگاه تجهیزات زیبایی شفا

سوالات متداول

  • برای جای جوش میکرونیدلینگ بهتر است یا لیزر؟

پاسخ این سوال، به نوع پوست و شرایط پوستی شما بر می گردد. بهتر است قبل از انجام میکرونیدلینگ یا لیزر درمانی، با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *