دستگاه میکرودرم ، دستگاهی است که وظیفه از بین بردن سلول های مرده پوست، افزایش جریان گردش خون در سطح پوست و از بین بردن لک و آکنه را بر عهده دارد. این نوع دستگاه دارای پمپ مکنده با قدرت مکش بسیار بالا بوده و وظیفه ایجاد خلا را به عهده دارد. با خرید دستگاه میکرودرم می توانید پوست خود را جهت ساخت و تولید مجدد کلاژن و استحکام بالا تقویت کنید. میکرودرم در انواع مختلفی ساخته شده که هر کدام کارایی و ویژگی متفاوتی دارند. در ادامه به معرفی و بررسی انواع دستگاه میکرودرمی پرداخته و 5 تا از بهترین مارک میکرودرم را برایتان معرفی می کنیم. اما خوب است قبل از آشنایی با انواع بهترین مارک های میکرودرم ، با روش کار دستگاه میکرودرم و کاربرد های آن بیشتر آشنا شویم.
روش استفاده از دستگاه میکرودرم
ابتدا سطح پوست لازم است که کاملا تمیز شده و فاقد آرایش و چربی باشد. سپس با استفاده از دستگاه میکرودرم و به اندازه مشخص، دارو به نقاط مورد نیاز صورت در سطح پوست نفوذ می کند. برای انجام این امر 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است که برای عمل های جوانسازی فقط تا قرمزی مختصر پوست و برای ضایعات عمقی تا مشاهده نقاط کوچک خونریزی ادامه پیدا می کند. در نهایت پس از اتمام درمان، صورت کاملا پاک شده و بعد از آن باید فقط از کرم ضد آفتاب استفاده شود. این عمل اغلب ماهی یکبار انجام شده و تکرار بیش از حد آن موجب از بین رفتن سطح پوست می شود.
کاربرد دستگاه میکرودرم
موارد کاربرد میکرودرم بسیار متنوع است. در زیر تعدادی از کاربرد های این دستگاه را نام برده ایم:
- از بین بردن جوش های سر سیاه و زیر پوستی توسط لایه برداری قوی
- روشن سازی و درخشندگی پوست
- افزایش کلاژن سازی جهت افزایش استحکام و قوام پوست
- درمان تیرگی و لک های پوستی ناشی از آفتاب سوختگی و باردارب
- کنترل چربی صورت و جلوگیری از جوش زدن
- لایه برداری و پاکسازی پوست با نفوذ دارو به لایه های درونی پوست
- رفع چین و چروک صورت و جلوگیری از پیر شدن پوست
- از بین بردن زائده های پوستی
- لیفت پوست بدون نیاز به بیهوشی
- از بین بردن جای زخم های سطحی
- سفت و ضخیم شدن پوست صور
معرفی انواع مختلف دستگاه میکرودرم از نظر کاربرد
میکرودرم ابریژن با توجه محل استفاده و نوع کاربرد، انواع مختلفی دارد. میکرودرم در سه نوع میکرودرم خانگی، سالنی و کلینیکی دسته بندی می شود. افراد می توانند بسته به نوع مشکلی که دارند و هدفشان از انجام میکرودرمی هر یک از انواع این دستگاه ها را انتخاب کنند. در ادامه به معرفی و بررسی کامل هر یک از این دستگاه ها می پردازیم.
دستگاه میکرودرم خانگی
میکرودرم خانگی وسیله ای است که توسط تراشه های الماس طبیعی پوست صورت شما را لایه برداری کرده و آلودگی های موجود در منافذ پوست را تخلیه می کند. میکرودرم خانگی یک وسیله ضروری برای شما است که می توانید به وسیله آن پوست خود را به راحتی در منزل لایه برداری کنید.
دستگاه میکرودرم سالنی
میکرودرم سالنی وسیله ای است که امروزه در سالن های آرایشی و زیبایی جهت لایه برداری و پاکسازی پوست از آن استفاده می شود. این نوع دستگاه دارای کارایی خاصی بوده و به صورت تک موتوره و دو موتوره با توان بسیار بالا به سالن ها عرضه می شود. از ویژگی های دستگاه میکرودرم سالنی می توان به قابلیت برداشت منظم بدون آسیب رساندن به پوست، قابلیت نفوذ بالا به سطح پوست و قابلیت دیجیتال شدن آن اشاره کرد.
دستگاه میکرودرم کلینیکی
میکرودرم کلینیکی وسیله ای است که مختص کلینیک های پوست بوده و با استفاده از کریستال آلومینیومی، پوست را لایه برداری می کند. در نهایت کریستال های روی سطح پوست همراه سلول های مرده پوست توسط بخش مکش این دستگاه جمع آوری می شود. میکرودرم کلینیکی دارای دو سیستم لایه برداری پودری و الماسه می باشد. از ویژگی های این دستگاه می توان به قدرت بدنه بالا، توان مکش بالا، کاربری آسان و ظاهری زیبا اشاره کرد.
معرفی 5 تا از بهترین دستگاه های میکرودرم ابریژن
حال که مقداری با روش انجام، کاربرد و انواع میکرودرم به طور کلی آشنا شدید، بهتر است سراغ اصل مطلب برویم! در ادامه این مقاله، 5 تا از بهترین دستگاه های میکرودرمی را برایتان آوردیم و به نقد و بررسی تخصصی هر کدام پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
1. دستگاه میکرودرم خانگی دیاموند
میکرودرم خانگی دیاموند وسیله ای است که از یک روش خاص برای لایه برداری استفاده می کند. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که سرهای الماسه در ضخامت های مختلف منبت کاری شده و باعث بهبود عملکرد دستگاه می شوند. این دستگاه قابلیت لایه برداری در مسیر رفت و برگشت، تنظیم میزان مکش و قابلیت کنترل شدت و عمق لایه برداری را دارد. میکرودرم خانگی دیاموند برخلاف دستگاه های دیگر که از روش های شیمیایی برای لایه برداری پوست استفاده می کنند، از روش فیزیکی و مکانیکی برای لایه برداری سطح پوست استفاده کرده و مانع از آسیب رساندن به سطح پوست می شود. همچنین زخم های ایجاد شده روی پوست پس از استفاده از دستگاه میکرودرم خانگی دیاموند، کاملا سطحی بوده و برای پوست های حساس هم روشی بسیار امن می باشد. این نوع دستگاه در اندازه کوچک، سبک و قابل حمل طراحی می شوند.
برای اطلاع از مشخصات، قیمت و خرید این محصول، به صفحه خرید دستگاه میکرودرم دیاموند مراجعه نمایید.
2. دستگاه میکرودرم بخاردار
میکرودرم بخار دار نوعی دستگاه با کیفیت و قوی برای پاکسازی و لایه برداری پوست صورت و سایر نقاط بدن می باشد. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که نور آبی موجود روی دستگاه خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی داشته و دارای اسپری بخور سرد می باشد. میکرودرم بخار دار در سه نوع مختلف طراحی شده است که عبارتند از:
- نوعی که دارای دهانه بزرگتر و مکش بسیار بالا هستند
- نوعی که دارای دهانه باریک تر و مناسب برای آکنه های ریز هستند.
- نوعی که بیضی شکل بوده و برای رفع چین و چروک ها مناسب هستند.
- نوعی که برای ماساژ دادن پوست استفاده می شود.
برای اطلاع از مشخصات، قیمت و خرید این محصول، به صفحه خرید دستگاه میکرودرم بخاردار مراجعه نمایید.
3. دستگاه میکرودرم ترانس دار
میکردودرم ترانس دار یک میکرودرم خانگی است که چربی اضافه پوست را با دفع مواد سمی از بین برده و پوست را ضخیم، نرم و درخشان می کند. این روش درمانی ایمن و بدون درد بوده و همچنین باعث از بین بردن چین و چروک های صورت می شود.
برای اطلاع از مشخصات، قیمت و خرید این محصول، به صفحه خرید دستگاه میکرودرم ترانس دار مراجعه نمایید.
4. دستگاه میکرودرم خانگی دکتر درم
میکرودرم خانگی دکتر درم، یک نوع دستگاه قابل شارژ است که دارای 4 سری در اندازه های مختلف می باشد. این نوع دستگاه دارای یک دیسک چرخان بوده که روی پوست چرخیده و لایه برداری را با ایجاد خراش های بسیار ریزی انجام می دهد تا لایه های اضافی سطح پوست به راحتی از روی پوست جدا شوند.
برای اطلاع از مشخصات، قیمت و خرید این محصول، به صفحه خرید دستگاه میکرودرم دکتر درم مراجعه نمایید.
5. دستگاه میکرودرم درماکر (Derma Care)
میکرودرم درماکر دستگاهی است که از یک روش غیر تهاجمی و غیر شیمیایی برای پاکسازی و لایه برداری پوست استفاده کرده و قبل از شروع از بی حسی استفاده می کند. این نوع دستگاه برای افرادی که دارای لک و آکنه هستند بسیار مناسب بوده و سطح پوست را به خوبی ترمیم می کند.
برای اطلاع از مشخصات، قیمت و خرید این محصول، به صفحه خرید دستگاه میکرودرم درماکر مراجعه نمایید.
عوارض جانبی احتمالی استفاده از دستگاه میکرودرمی
عوارض دستگاه میکرودرم
ممکن است بعد از استفاده از دستگاه میکرودرمی، ناراحتی هایی احساس کنید. این عوارض بیشتر در اثر استفاده ناصحیح از دستگاه حاصل می شود. چند مورد از این عوارض عبارتند از:
- امکان تغییر پوست صورت به شکل دائم یا موقت بر اثر استفاده نادرست از دستگاه
- احتمال ایجاد عفونت های باکتریایی، قارچی و ویروسی روی سطح پوست به دلیل استریل نکردن دستگاه
- امکان ایجاد زخم، تبخال و زخم های عفونتی روی سطح پوست
- ایجاد سوزش و قرمزی داخل چشم به علت استفاده نادرست از کریستال حین لایه برداری پوست
- تیره شدن پوست به دلیل قرار گرفتن پوست در معرض آفتاب
- امکان باز تر شدن منافذ پوست
- احتمال ایجاد حساسیت های پوستی در برخی موارد
در نتیجه خود دستگاه میکرودرم معایبی نداشته و عوارضی که پس از استفاده از آن به وجود می آیند، تنها در صورت استفاده نادرست از دستگاه و رعایت نکردن اصول بهداشتی در حین کار با دستگاه یا پس از انجام لایه برداری ایجاد می شوند. از طرفی هم استفاده از دستگاه میکرودرم برای برخی افراد توصیه نمی شود از جمله:
- خانم های باردار
- افرادی که بیماری پوستی و پسوریازیس دارند
- افرادی که روی پوست صورت خود زگیل یا تبخال دارند
- افرادی که سابقه بیماری سرطان و هموفیلی دارند
- کسانی که به هر دلیلی عمل رادیوتراپی گردن را انجام داده اند
- افرادی که حساسیت های پوستی مختلف دارند
- افرادی که به صورت موقت یا دائم اکوتان مصرف می کنند
- کسانی که عمل زیبایی یا جراحی صورت در دو ماه اخیر انجام داده اند
برای آشنایی با تمام عوارض دستگاه میکرودرم، لطفا به مقاله ” عوارض میکرودرم ابریژن چیست ” مراجعه نمایید.
مراقبت های بعد از استفاده از دستگاه میکرودرم
مراقبت ها و نکات مهم بعد از استفاده از دستگاه میکرودرم
جهت گرفتن بهترین نتیجه از انجام میکرودرم ، پیشنهاد می کنیم نکات زیر را رعایت کنید:
- استفاده از کمپرس یخ و محصولات کلاژن ساز جهت رفع التهاب، تورم، خارش و سوزش
- عدم قرار گرفتن صورت در معرض نور خورشید
- استفاده از کرم های ضد آفتاب در صورت نیاز به آرایش
- پرهیز از فعالیت های تعریق آور و سونا به مدت یک هفته
- استفاده از کرم های ترمیم کننده و مرطوب جهت بازسازی پوست
- استفاده از مواد غذایی و نوشیدنی های مناسب برای بدن
تفاوت دستگاه های میکرودرم خانگی با دستگاه های میکرودرم کلینیکی
میکرودرم خانگی با دستگاه میکرودرم کلینیکی تفاوت هایی دارد. از جمله این تفاوت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدل خانگی ابعاد و سایز کوچکتر و قابل حملی نسبت به مدل کلینیکی دارد.
- میزان مکش مدل کلینیکی بسیار بالاتر از مدل خانگی است.
- مدل کلینیکی دارای سیستم پودری و الماسه بهتری نسبت به مدل خانگی می باشد.
- مدل خانگی برخلاف مدل کلینیکی از روش فیزیکی و غیر شیمیایی استفاده کرده که مانع از آسیب دیدن پوست می شود.
- اگر استفاده از دستگاه میکرودرم و لایه برداری در کلینیک انجام شود، فاصله بین جلسات بیشتر از زمانی است که در منزل انجام می شود.
شما عزیزان می توانید برای آشنایی کامل از روش میکرودرم ابریژن ، به مقاله “جوانسازی پوست به روش میکرودرم ابریژن” مراجعه نمایید.
کلام آخر
بنابراین استفاده از دستگاه های میکرودرم مزایای بسیاری برای پوست داشته و موجب پاکسازی، جوانسازی و لایه برداری پوست شما می شود. از آنجایی که پوست یکی از مهم ترین اعضای بدن بوده و تاثیر بسیاری روی زیبایی شما دارد، لازم است که برای شاداب نگه داشتن آن از لوازم بهداشتی موثری استفاده کنیم. همچنین استفاده از دستگاه میکرودرم در صورتی برای پوست شما مفید است که مراقبت های لازم را به خوبی انجام داده و اصول بهداشتی را رعایت کنید تا نتیجه عکس به شما ندهد.
منیع: medicinenet , healthline , esspa
سوالات متداول
- دستگاه میکرودرم چیست؟
به استفاده از دستگاه میکرودرم خانگی در منزل جوانسازی پوست بوسیله آن، میکرودرم خانگی می گویند. معمولا میکرودرم خانگی ، ارزان تر از جوانسازی در سالن های زیبایی است.
-
بهترین مارک دستگاه میکرودرم خانگی چیست؟
از بهترین مارک های دستگاه میکرودرم خانگی ، می توان به دستگاه میکرودرم کومودو ، دستگاه میکرودرم دیاموند و دستگاه میکرودرم قلمی اشاره کرد.
- قیمت دستگاه میکرودرم خانگی چقدر است؟
از بهترین مارک های دستگاه میکرودرم خانگی ، می توان به دستگاه میکرودرم کومودو ، دستگاه میکرودرم دیاموند و دستگاه میکرودرم قلمی اشاره کرد.